Lounas

Lähiruoka on Kievarin keittiön kulmakivi.
Valmistamme kaikki ruuat omassa keittiössämme Pikisaaressa.
Merilohi tulee Norjasta Jäämereltä, muutoin käytämme vain suomalaista lihaa ja kalaa. Perunat, juurekset ja vihannekset hankimme lähialueelta. Käytämme vain karrageenittomia (E 407) maitotuotteita.

Erikoisruokavaliot voimme toteuttaa useimmissa annoksissa.
Ole hyvä ja tiedustele asiaa tarjoilijaltasi.


Alkuruuat
Rössypottu Arctic Food Lab logo 13,50   Vihreä salaatti 11,80
~ veripaltusta, palvikyljestä ja perunoista valmistettu oululainen perinnekeitto   ~ sydänsalaattia, kirsikkatomaattia, tuorekurkkua, kevätsipulia, Kievarin salaatinkastiketta
Lohitartar 13,80   Kievarin savuporo-korvasienikeitto 15,50
~ graavisuolattua merilohta, sipulia, tilliä ja vuolukermaa vaalealla leivällä, mummonkurkkua   ~ kylmäsavustetulla poronpaistilla ryyditettyä kermaista korvasienikeittoa
Klassikot
Lämmin lohisalaatti 28,50   Metsästäjän leipä 28,80
~ paahdettua merilohta, kevätsipulia, paahdettua perunaa, lämpimiä kauden kasviksia, yrttiranskankermaa (savustuskaudella lohi on lämminsavustettua)   ~ pariloitu porsaan ulkofileepihvi ja kermaista metsäsienimuhennosta vaalealla leivällä, salaattia, Kievarin salaatinkastiketta
Isoäidin keittiö
Lappilainen poronkäristys 34,50  
~ viipaloidusta poronpaistista hitaasti hauduttaen valmistettua poronkäristystä, puolukkaa, suolakurkkua, perunamuhennosta  
Pääruuat
Rautua Kievarin tapaan 38,80   Kievarin Pihvipannu® 33,50
~ voissa paistettua rautua, kermaista korvasienikastiketta, kauden kasviksia, yrttiperunaa   ~ härän ulkofileepihvi ja grillimaustevoi, leivitetty porsaanleike ja bearnaisekastiketta, grillattua tomaattia, pekoniin käärittyjä vihreitä papuja, puikularanskanperunoita
Yrttitarhan kanaa 28,80   Keittiömestarin pippuripihvi 44,60
~ paahdettua maalaiskananrintaa haudutettuna perinneyrteillä ryyditetyssä kermakastikkeessa, kauden kasviksia, raakapaistettuja viipaleperunoita   ~ pariloitu härän sisäfileepihvi (200 g) haudutettuna pippurista ja kermasta kokoon keitetyssä kastikkeessa, kauden kasviksia, raakapaistettuja viipaleperunoita
Paahdettua Jalotofua Kievarin tapaan 28,60   Kievarin pihvi 45,50
~ kevyesti leivitettyä paahdettua Jalotofua, nokkospinaattikastiketta, kauden kasviksia, yrttiohrattoa   ~ pariloitu härän sisäfileepihvi (200 g), kermaista korvasienimuhennosta, kauden kasviksia, raakapaistettuja valkosipuliperunoita
Jälkiruuat
Oulun kuutamo 13,50   Pikisaaren erikoinen 14,60
~ vanhanajan kermavanukas, vadelmahilloketta, kermavaahtoa   ~ kermaista salmiakkijäädykettä, tervakastiketta, kermavaahtoa
decoration

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta.
(Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)