Kievarin keittiö on erikoistunut Oulun alueen gastronomiaan ja ruokakulttuuriin.
Ruokalista edustaa pohjoispohjalaista ruokakulttuuria parhaimmillaan.
Lähiruoka on Kievarin keittiön kulmakivi.
Valmistamme kaikki ruuat omassa keittiössämme Pikisaaressa. Merilohi tulee Norjasta Jäämereltä, muutoin käytämme vain suomalaista lihaa ja kalaa. Perunat, juurekset ja vihannekset hankimme lähialueelta. Käytämme vain karrageenittomia (E 407) maitotuotteita.
Erikoisruokavaliot voimme toteuttaa useimmissa annoksissa. Ole hyvä ja tiedustele asiaa tarjoilijaltasi
Sokeri-Jussin Kievarin ruokalistan AFL-merkillä varustetut annokset edustavat pohjoispohjalaisen keittiön perinteitä parhaimmillaan.
Arctic Food Lab on Oulun kulttuuripääkaupunkivuoteen liittyvä ohjelmakokonaisuus, joka tuo yhteen Oulun seudun gastronomian ja ruokakulttuurin toimijoita.
Arctic Food Lab tuo esiin pohjoisen Suomen taivaan alla kasvaneiden raaka-aineiden ja arktisissa olosuhteissa syntyneen ruokaperinteen ainutlaatuisuutta.
Sokeri-Jussin Kievarin ruokalistan AFL-merkillä varustetut annokset edustavat pohjoispohjalaisen keittiön perinteitä parhaimmillaan.
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä niiden sisältämistä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista aineista ja tuotteista saa pyydettäessä henkilökunnalta.
(Elintarviketietoasetus EU N:o 1169/2011)
Tunnelmallinen ruokaravintola hirsimakasiinissa Oulun Pikisaaressa.